top of page
Zoeken

Meesteres ik heb betaling voldaan en nu.......Meesteres.......MEESTERESSSSSS

Bijgewerkt op: 7 jun. 2020

Beneden word toegelicht lees onderstaand.
Betaald en daarna even geduld.


“”


Nadat je jouw betaling hebt voldaan ,voor beeldbellen of chatten.


Wees zo beleefd, en geef Meesteres een kleine ogenblik om haar zelf klaar te maken voor beeldbel chat.


Meesteres vind het een afknapper wat voor ongeduldige en bezetterige gedragen er naar boven komen als een slaaf heeft betaald , ik heb betaald dus ik verwacht Meesteres direct daarna in mijn scherm. Nee zo werkt dat niet,ik heb altijd een paar minuten nodig voordat ik kan verschijnen in beeld.


Als je geen respect toont voor die paar minuten die ik als Meesteres nodig hebt, en mij als Meesteres blijft bombarderen met berichtjes terwijl ik netjes heb laten weten dat ik een kleine moment nodig hebt en je bied daar geen gehoor aan.


Dan breng je jezelf in gevaar, want je gedrag doet blijken dat je helemaal niet zo onderdanig bent zoals het moet zijn.

Dan heb ik alle recht om , niet meer te verschijnen vanwege het feit van geen respect en ja je vergoeding word niet terug gevorderd.

Ook kan het gebeuren dat er iets tussen komt waardoor we het online sessie moeten verzetten,dat kan zowel van beide kanten.

Gebeurd gelukkig niet tot nedil maar dan ook word er gevraagd voor medewerking en geduld.

497 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page