top of page
Zoeken

Afspraak maken met Meesteres

Bijgewerkt op: 2 jul. 2020

Is er een protocol...........
Ja er is een protocol,Meesteres wilt dat je de dag zelf belt voor een afspraak.

Enkel slaven die al eens eerder zijn geweest,kunnen op voorhand een afspraak laten inplannen.

Tuurlijk kan je bellen en je vragen stellen van te voren,enkel moet je op de dag zelf dat je ook daadwerkelijk Meesteres kan dienen bellen voor een afspraak.


Op de dag zelf , vraag Meesteres om een bevestiging van jou slaaf een uur op voorhand zodat je het locatie adres krijgt toegestuurd.

Het kan zijn dat je al eens eerder een afspraak hebt genomen, en je afspraak niet netjes had afgemeld dan geld er een regel je krijg een kans maar wel met bewijs aanbetaling verzoek.

Bij arriveren ,dien je eerst Meesteres een bericht te sturen dat je geparkeerd staat.

Het is niet de bedoeling als je bent gearriveerd direct zonder enig correspondentie, direct aan de deurbel te drukken.

Het gebeurt wel eens dat een slaaf te vroeg arriveert , en niet communiceer met Meesteres en direct gaat aanbellen. Dat is niet verantwoord en discreet, als er op dat moment niet open gedaan kan worden voor wat voor redenen dan ook sta je daar wel op de stoep en dat is niet discreet.

Nogmaals wanneer je bent gearriveerd, ga dan niet in de straat staan en Meesteres bellen of berichten. Blijf in je auto zitten en leg daar contact op met Meesteres dat je bent gevarieerd. Dan vervolgens krijg je een ,terugkoppeling met moment of kom maar af..1.040 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page